• Telefon +36 70 9 333816
  • E-mail info@archistone.hu

Kertet épít? Felújít? Burkolatot keres?

Most INGYENES helyszíni felméréssel segítjük álmai megvalósítását.
Új telephelyünkön egy új bemutatókerttel várjuk minden kedves Ügyfelünket!

Térkövek óriási kedvezménnyel!!!

Minden stílusra és minden igényhez van megoldásunk, nálunk mindenki megtalálja a neki megfelelő térburkolatot és kiegészítőket. Látogasson el hozzánk és tekintse meg kínálatunkat személyesen is!

Céginformáció

Az Archistone Építőanyag Kis- és Nagykereskedelmi Kft 2003-ban alakult. Hét év sikeres működést követően a cég újjászületetett.

Tevékenységi körünket megőrizve - díszburkolatok forgalmazása - továbbra is a vevői igények maximális kielégítéséért dolgozunk. Vállalkozásunk családi vállalkozás, de munkánk folyamatos, pontos és színvonalas lebonyolításához két fő alkalmazott közreműködése szükséges.

Kínálatunkban homlokzati, lábazati és belsőépítészeti díszburkolatok is szerepelnek: kő, térkő, tégla, klinker, műkő. Ehhez kapcsolódóan minőségi ragasztók, fugázók, tisztító- és ápolószerek széles palettájával várjuk az érdeklődőket.

A közkedvelt klasszikus elemeken túl a mediterrán hangulat, illetve a minimál stílus megteremtésében is otthon vagyunk. Számunkra a modern, letisztult forma azt jelenti, a kevesebb több is lehet!

Termékeinket nem csak bemutatótermünkben tekinthetik meg, hanem az 1000 m2 alapterületű bemutatókertben felvillantott lehetőségek is támpontot nyújtanak az elképzelések valós megjelenítésében.

A Kft-nk számára nyíló piaci lehetőségeket kihasználva tudunk vevőinknek kedvezményeket biztosítani. Csak olyan termékeket forgalmazunk, melyek mind a magyar, mind az uniós szabványoknak eleget tesznek, illetve megfelelőségi nyilatkozattal rendelkeznek.

Jól tudjuk, hogy a látvány, a felhasználási cél, és az árkategóriák összehangolása nem könnyű feladat, ezért meglévő és leendő ügyfeleink választását –amennyiben szükséges- tapasztalataink, ismereteink megosztásával segítjük.

Köszönjük érdeklődését, találkozzunk bemutatókertünkben!

Küldetésünk

Családi vállalkozásként minket az hajt, hogy ne csak a nagykereskedők sikeres partnerei legyünk, hanem az otthonaikat szépíteni vágyó családoké is. Úgy gondoljuk, hogy nem elég csupán a kulturált, szép környezet megóvása. Kihívásnak tekintjük az olyan lehetőségek felkutatását, amely teret biztosít a természetes anyagok, a kövek láttatásának. Célunk, hogy a kifinomult esztétikai látvány az Ön számára is elérhető legyen akár vállalkozásában, akár otthonában.

Természetesen csak olyan dolgokért fizetünk, amelyeket értéknek tekintünk. Az elmúlt évtizedek innovációit használva azonban sokan, sokszor elsiklanak a természet csodái, az évezredek alatt létrejött kőtáblák, minták, színek, az általuk nyújtott variációk megszámlálhatatlan tárháza mellett.

Mert a mesterséges anyagok korát éljük. Éljük inkább a mesterségekét, a természetességét, az eredetiségét! Ne feledkezzünk meg a kőről, hiszen az már ősidők óta segíti életünket.  Fedezzük fel újra, új formában!

Adataink

Archistone Kft.
Székhely: 8443 Bánd, Petőfi S. u. 63/B.

Telephely: 8411 Veszprém-Kádárta, Szövetkezet u. 1.

Adószám: 14024713-2-19
Közösségi adószám: HU14024713
Cégjegyzékszám: 19-09-509683

Kérje ajátunkat!